Tuesday, July 07, 2009

Back drawing League of Pendekar


it's being quite some time for me..coming back drawing for another chapter of Liga Pendekar Saga.. ..this page its not for second volume..another special edition comic... just wanna share my style ..technique of drawing and inking.. again i'm squeezing my time doing comic...
harap-harap buleh terima la style..'main belasah jer'...ikut kan masih tak puas hati akan pg ni..apakan daya..masa amatlah mencemburui kita... hidup kembali busy..at least..weeknd..ada la time untuk family.. kalu ada apa2 yg tak kena pada inking ni..sila beri tunjuk ajar...yup it is raw...

9 comments:

meo188 said...

yiipie!!! :D

Shamsudin said...

wah sangt best..tapi apasal line dia warna biru?

farmifahmi said...

yang best nie bile kuar ?
xsbr2

Poyo said...

Azhar.. Azhar..
Nampak tak aku tengah pegang sepandung ni yang tertulis..
CHAIYOK ABE AZHAR!!
(^_^)

aim ahmad said...

Cam aku ckp byk kali sejak zaman UC, kekuatan ko bkn pada linework tapi skill layout & composition yg aku pun tak bleh nak challenge! Tapi yg penting, you are way much better now dari era Paskal Garuda! Nuff said!

Sudin, line tu biru coz Azhar berguru dgn Romita Sr & Buscema dulu2.. guna blueline pencil utk breakdown stage. Tak reti aku nak bikin camtu! Biru karang mata hitamku!

wanzu said...

Sungguh mesra dan manja sekali sokongan daripada Encik Poyo hak hak hak.

Gillian Lim said...

yo azhar, nice blog. u're linked ^^

pait said...

salam,class la artwork brader,silalah ke blog artwork saya,kritik mana2 yang patut.

Anonymous said...

you definitely love [URL=http://www.aaa-replica.org/]aaa replica bags[/URL] for promotion code FZZYDFrP [URL=http://www.aaa-replica.org/ ] http://www.aaa-replica.org/ [/URL]