Wednesday, March 14, 2012

Bunohan fan art.

ini pertama kali saya buat fan art untuk filem tempatan.

Bunohan adalah satu filem yang penuh drama aksi thiller.. drama..misteri..teka teki mistik..cinta keluarga dan semua elemen..

antara filem terhebat kini..

wajib tonton.

medium: pensil, pen brush, berus dan ink
masa: 40 min
fan art ini juga akan saya berikan pada Dain Said..
memandangkan saya akan menyertai seminar " Bunohan, bersama Dain Said"

4 comments:

MEGAT KHAIRULIZWAN said...
This comment has been removed by the author.
MEGAT KHAIRULIZWAN said...

Lawa... nampak macam ala - ala nak zombie sikit... macam baju budak - budak band pakai sekarang ni. apa nama tu hardcore? hehehe... saya suka lukisan macam ni...

seniman jalanan said...

assalam, azhar aku minta kebenaran guna sketch bunohan ko ni kat blog aku utk coretan bunohan yang aku tulis. terima kasih

azhar said...

Megat: terima kaseh singgah blog saya. Harap anda suka blog dan lukisan saya.

Seniman Jalanan: Wasalam, ya tuan buleh guna lukisan ini, jgn lupa credit saya dan kasi link saya sekali ya..di blog anda.

Terima Kaseh.