Wednesday, May 21, 2008

My Graphic Novel: Liga Pendekar launch 31 May 2008

Finally..
my Liga Pendekar is ready to publish ..
so it's time to put my visual storytelling to test..
to know if the public can accept it or not...

semua di jemput hadir: Tempat: Popular Book Fair, KL Convention Centre masa: 1pm-2pm Tarikh: 31 May 2008 (Sabtu) juga pelancaran komik2 lain seperti: Twinx (Pac), Lili Lulu Lala (Nur Azmi Mambo), Kecemprengman (Poyo/Kicap) dan Kartini (Koleksi Tembakau).

jumpa di sana..

ni ada sedikit prebiu:






23 comments:

Don said...

LOVE IT! Your art serves the story and I for one, find the storytelling clear and the comic easy to read.

Congrats again bro! I can't wait to pick up a copy next weekend! :)

jOnOs said...

Tahniah!Seminggu lagi bakal dilancarkan dengarnya.

Tabik!

idamandarin said...

Congrats sir! I'll buy one, soon ;)

aim ahmad said...

Tahniah!

meo188 said...

tumpang en senior... taniah. mesti beli punye...

Anonymous said...

Berapa harga? Nak simpan duit utk beli.

azhar said...

thanks guys for coming to the launch and the support!

hope u enjoy the book..

harga:RM7.90

Hariszzz said...

tahniah bang azhar! mesti beli don wori!

Anonymous said...

RM7.90 demi komik malaysia sy beli...

Niezam said...

tahniah atas terbitnya graphic novel... jangan toleh belakang lagi.

Muid Latif said...

congrats bro.. sorry la tak dapat datang...entertain sahabat dari penang, will definitely buy your graphic novel :)

aim ahmad said...

Dah baca dua hari lepas. A well-written comics. The flow was good. Konsep cerita & watak2 yang menarik.

Of coz la masih ade kurang sana sini, tapi tu standard la. Sape2 nak perfect, gi tulis & lukis sendiri la! Hahah!

Definitly more than my expectation.

Congratz to Adi Salman also, for the lovely cover.

froggypapa said...

hi bro.truly good effort..baca komik kau mcm easy ride je..tahniah bro..lain kali jemput aku eh..

azhar said...

terima kasih semua..yg tak dapat hadir no worries..tapi kena beli la komik saya,,,ahahaha

yup..Aadi cover is the best!

Froggy> kat pergh saya dah jemput semua..ahahha

meo188 said...

Dah beli dah encik senior. Puas ati. Idea yang bernas. Siapa bleh terpikir nak gabungkan karekter dongeng melayu dalam satu cite. Apa kata buat cite tentang geng badigol melayu pula. Gabungan pak pandir, tok kadok, lebai malang dan mat jenin.

cronstudio said...

Tahniah bro...teruskan berkarya!!

azhar said...

tima kaceh semua..

saya kan terus bekarya dan bagi yg terbaik utk komik2 saya akan datang

amykamen555 said...

sudah baca dan amat menarik! Teruskan berjuang demi memartabatkan seni komik tanahair kita ni azhar.. kalau ko takder, aku rasa makin pupus komik tempatan... org mcm ko ni la yg membakar semangat utk newcomer mcm kitaorg ni menyumbangkan hasil kerja. apapun tahniah!!! waiting for merchandise...

azhar said...

betul tu amykamen..saya terpanggil utk memperjuangkan komik kita supaya tidak tenggelam di telan kemasukan komik luar dari Jepun, Hong Kong dan Barat..

InsyAllah...

kErOL.... said...

Besh komik nie....6 kali bace pon tak bosan....

azhar said...

terima kaseh kerol...kerna beli & support komik saya..

syukurlah Kerol suka komik saya, lagi bersemangat saya nak bekarya

Mohd Riziqin Hill said...

tahniah tuan !!

so bile leh dpt free? ehehe

free filthy true fuck stories said...

Reaching out for her, he curved his hands around those solid hips, curling his long narrow fingers to press deeply into Kitty Kats firm, meaty ass. Ripped up garments in the trash can.
erotic stories enama incest young free
free hardcore group adult stories
adult spanking stories
adult sex adventure stories
adult xxx uncensored sexy stories
Reaching out for her, he curved his hands around those solid hips, curling his long narrow fingers to press deeply into Kitty Kats firm, meaty ass. Ripped up garments in the trash can.