Tuesday, June 10, 2008

Launching of Liga Pendekar

yup..around 30 people came to my graphic novel launch ...
sejam je session dia..kalu lama musti byk buku saya terjual..ahahahaa(perasan)

thank you so much for those who came..
korang punyer support amatlah di hargai..














ini gamba MSC Digital comic..n others like animation,game, mobile content official launch..
dekat nort point..mid valley..apa nama tempat ntah..
cam eklusif club..restoran/pub..

tak reti aku tempat camni..

masuk jgn tak masuk..deadline 31 july 2008..
buat pitch senang je..sinopsis, character design,sample comic page & in interactive format..
menang dpat RM20,000 utk siapkan 44pg digital interactive comic in 6 months..

detail:
http://www.mscmalaysia.my/topic/Digital+Interactive+Comic



yup..that is U-wei Shaari...sempat beborak tapi lupa nak bgambangan nya..
juga ada Raja Azmi..boss animasi Anak anak sidek

8 comments:

gayour said...

maaf. gua tak dapat hadir masa pelancaran komik liga pendekar lu hari tu.

sedikit pandangan ikhlas dari gua -
lu masih lemah melukis figure

apapun TAHNIAH! moga trus berkarya dengan rakusnya lepas ni dan berjaya!

froggypapa said...

salam bro,komik ko dah ada kat pasaran ke?wlu ape pun,tahniah!!

azhar said...

betul tu bro gayour, saya akui memang banyak lg perlu d pelajari dlm nelukis figure nih..memang pandangan ikhlas macam ni yg saya perlukan. thanks bro!

froggy, kini dah ada d pasaran d kedai2 bku cam popular,mph, borders, times dan kinokuniya

thanks fr d support

Niezam said...

Tahniah atas keluaran grafik novel En Azhar... saya pun tak dapat hadiri pelancaran tersebut.dan juga masih belum berkesempatan memilikinya. tetapi apabila preview liga pendekar... en azhar memang boleh melakukannya. Komen? Saya tak boleh nak komen sebab saya sendiri pun tak bagus sangat. tapi satu je jangan jemu dan terus berlatih melukis... selamat maju jaya.

Anonymous said...

what ever...you are still our hero...:)

madstone said...

Syabas utk inchek Azhar

Asal aku cari kat Alamanda tak jumpa? Komikoo jumpa lak!

xlidrose said...

salam..aku pun nak bagitau ..ko lemah dlm masak ayam kfc hahahhaha...

azhar said...

tq fr the tips Niezam...

Madstone...try cari kat Alamanda...kekadang kat kids section...cuba tanya kat kaunter..

xlid....ahahahahaha