Thursday, July 03, 2008

Digital Illustration: Rooster Series







My first try into fully digital painting.
Consignment work for corporate illustration.
kinda worried if i can't deliver the job..

it's a first try ..not bad.. i think..
tapi Jaafar Taib punya Ayam Hutan Series lagi gempak..
meleleh..

so..its kinda proven..i can do digital illustration job..
with no pressure.. long time line...
so boleh undo byk kali..ehehehe

18 comments:

ajinda said...

good job en.azhar~ cayalah~ :)

jOnOs said...

Huh! Jeles aku.

Kalamtimur said...

saya pun tuan jonos, hihihi ayam tu jinak betul, agak2 dah kena bagi makan cukup2... life painting yang cumeil.

froggypapa said...

Lembut la rooster ko bro..mmg best dah ko ni..salute!!!Rugi lak rasenye x pegi 1utama mggu lps..biasek la,dah berbini ni pyh nk mengular sesuka hati..tp ko mmg best!Ganbatte!

HarlymYeo said...

Gua tabik spring sama lu brother! Jarang nak dapat manusia cam lu di muka bumi pada era ini. Ada bakat, ada semangat dan ada business sense. BTW, if u nak MAD mag terbaru, singgah kat blog gua. Ada free download.

http://harlymyeo.blogspot.com/2008/07/chill-yourself-by-mad-magazine-free.html

raimi said...

caya la abang azhar.. tere aa lukis ayam... sy suka makan ayam jer...

amykamen555 said...

ayam digital? senyap2 melangkah ke alam digital mahaguru azhar ni.. syabas!!! aku salute ko!

fssf said...

Liga pendekar sdr tlh diresensi di blog kami.

jOnOs said...

Bang...

Lukis ibu ayam bang.

amykamen555 said...

hahahha... ibu ayam pun menarik tu.. kasi lukis satu bang.. :P

meo188 said...

brand cap ayam - sardin paling mahal di pasaran.

azhar said...

lembut ke ayam nih...
ahahah...

wah..wahh..wahh nak ibu ayam korang nih...kang tak pasal pasal kena band blog aku...

ishhh bz banget...lama x letak artwrk baru..padahal dah byk nih...ehehhe

amykamen555 said...

tu la pasal... aku dh rajin update blog.. ko plak tk letak artwork. hahahahahahha!!!

hariszzz said...

bang... cadangan liga pendekar 2: vengeance of pendekar cakar ayam :p

MEGAMAZSTUDIO said...

whoohoho!cantik giler la bro!!!

azhar said...

sori bro,,,terBZ plak,,,
ahahha..jgn marah abe amykamen,,,

harisz>,,,ahahahahah

megamaz>,,wahhh,,long time no see bro,,tq..

kena rajin nih...update blog

cronstudio said...

Lu punye ayam ada ummphh!! la bro..tahniah.

nzizan said...

cantik le gambor ayam..moga sukses...