Thursday, June 19, 2008

Afdlin Shauki baca Liga Pendekar!

bersama Afdlin Shauki di Pejabatnya...syok oo lepak kat opis dia
PERGHHHH!!!

cam tak percaya saya bila memula dapat panggilan daripada Afdlin Shauki..
terkedu dlm sepi sambil hati meronta keseronokan tahap klimaks!

d maestro of movie making, pelakon,pelawak,pengarah, penulis,penyanyi..macam2 la..

dia dapat contact saya dari kenalan yg mengenali saya menerusi urusan kerja..

dan lagi sekali dia call..dia tahu akan kewujudan komik Liga Pendekar...

dan dia kata.."Bro..bila gua boleh beli komik lu bro..."

sebenarnya nak amik gambar toy collection Afdlin Shauki je..ehehe ( hope u enjoy my book Afdlin)

gila aku geram dan jeles ngan collection toys dia...
ni baru kat lobby opis dia...belum masuk bilik Afdlin Shauki...

nak tau apa ada dlm opis dia?...tu part 02 la...
ehehehedlm recording studio Afdlin Shauki ..tetengah tu Pacai,,best woo diorang buat muzik

13 comments:

aim ahmad said...

Waaaaa... sudah kawan dengan artis maaa... Hahahah!

AdiFitri said...

dia panggil nk buat liga pendekar the movie ke? paweee!!

Tarakucha said...

wooo..patut la baladewa azhar dah tak masuk pergh...sulah sombong sikalang.. aku punya copy liga pendekar puuuun tak dapat beli-beli lagi...gambo aku kat launching punnn belakang bahu jeee... *sob*sob*

Norman Harizan AKA Hariszzz said...

Makin power contact Mr. Presiden kita! cayalah! propose dia movie liga pendekar bro!

kamaruladli said...

salam,
saya dah beli komik Liga Pendekar.

Idea menarik, macam league of extraordinary gentlemen versi malaysia pulak. hehe.

dari segi lukisan, boleh improve lagi, terutamanya figure orang tuh.

dialog pun kalau boleh biar nampak konsisten. kejap macam orang zaman purbakala bercakap, kejap macam zaman moden pulak. huhu.

satu lagi aku rasa komik ni nampak macam semak sket. padat sungguh ruang-ruangnya. pening jugak aku.

ok, itu je. tq. maaf jika terkasar bahasa atau ada hati terasa.

pekerja sambilan said...

ah! ko nampak kurus! bijak, bijak.

Anonymous said...

http://perkasaalam.blogspot.com/2008/06/resensi-liga-pendekar-pakatan-adiwira.html

Resensi yang bagus bangat dari Cikgu Kalamtimur.

Tabik!
jOnOs

azhar said...

salam..

thank you guys fr the comments & reviews..saya seperti dulu,,tak de bezanya..

akan memperbaiki setiap kelemahan yg ada untuk karya komik saya akan datang..

tang movie..nanti dulu..biar komik Liga Pendekar mantap dulu..

ada follower..ada org suka komik ni..baru kita bergerak to the next step..

InsyAllah

amykamen555 said...

gila hebat! dah kawan ngn artis dah sejak2 rajin menurunkan autograph kat atas buku L.o.P.. hehehhehe.. tahniah! storyline best! ko mmg creative dari dulu smpai la skrg!

ayahana said...

anything happened, im proud to be one of your friend tulen... keep up the good work.. :)

GO COMIC FANS GO!

p/s: aku tetap tak puas hati ko pow ASH #1 aku hahahaha

jOnOs said...

Aku beli Liga Pendekar.
Lepas tu aku bakar.

Aku beli lagi.
Lepas tu aku bakar lagi.

Aku nak beli lagi.
Lepas tu aku nak bakar lagi.

Sebab aku jeles cerita ko best!

meo188 said...

wow. famous gitu2.

azhar said...

TQ guys..

ni yg bersemangat nak buat komik nih