Monday, May 29, 2006

Al Kapitan Maleasi


This is my version of Cpt Malaysian....it was published in a kid magazine back in 80s...the design kinda like superman...as all of you guys are familiar with.....

try to come out with a new design...my story take place where old Cap' altready retired..in his 40s..until ..the time comes where he is needed badly.....Yaaa..a typical superhero storyline

9 comments:

Muhd Ajwad said...

ni azhar UC dulu kan? err.. stock UC yg lama2 ada lagi x? :P

azhar said...

yep..that is me....stock UC lelama ada lagi..tapi rasanya ada a few issues yg dah x de...#8 & #9.... tau kan UC sampai #18..jer

Muhd Ajwad said...

oh.. boleh ke nak beli ni?

azhar said...

buleh...call aku 017-6052119...RM1 jer

Tenkoi said...

aku rasa kapten Malaysia ni ko buat dia Kapten pasukan bola sepak malaysia...maklumlah aura myteam tengah kuat skrg nih..

azhar said...

cehhh..hampehnyer tenkoi

xen -v- gk said...

Hey Azhar! lama tak jumpa!
Ingat lagi saya Khor dr commiti Comic Fiesta?

Saya pun perna fikir tentang cerita hero cap malaysia, ada draft. Jika minat boleh hantar msg bagi saya.

ok man.

azhar said...

xen..nice to see u again. thanks for dropping by,,..kinda bz at d moment..will get back 2 yaa...kita diskus pasal cap Malaysia

xen -v- gk said...

Anytime man, nombo hanpon saya still the same.