Thursday, May 25, 2006

Cover Design

For my upcoming Graphic novel ( comic).....i have to think of a design for the cover..please help me..to choose the design..which is the best?...or any suggestion?

6 comments:

stone said...

Macam pernah ku tgk mukanya. Dimana ya?

azhar said...

iya la....agak2 abg Mad pernah tengok di mana yah?

Norman said...

One way to design a comic book cover is to take an intense (non-spoiler) scene from your book. Then reinterpret it for a cover. That's what my old spiderman comics show anyway.

myownmind said...

dari sisi ala2 X MEN tue ok laaa.. dengan karekter tue berdiri di tengah2... dan pastikan karekter tue mantap laaa.. (kau sudah tentu la mantap.. penerbit UC aa katakan.. eheeh..)

tak baca lagi ke DUKE ETNIK? biker taiko tue lokess.. tanya sama Senpai Zucafly Kalam Timur kita..

Perkasa Alam - Satu Kesinambungan said...

Huhuhk tersedak aku makan cekelat, ropa ada orang nyebut nama aku. Hahaha.

Duke Etnik punya komik ka?

Rempca Enterprise,
No 31, Lorong 4/7A,
Ampang Tasek Tambahan,
68000 Selangor.
HP: 0196423737 (Duke)

azhar said...

TQ for the comments MrLazyman & myownMind....

duke etnik dah Keluaaq kq?..saper publish...saya belum lagi mantap...UC tu adalah passion & minat terhadap komik yg terlalu mendalam...anyway WE came out with UC masa tu oleh kerana terasa terpanggil & TERCABAR ngan kebanjiran komik luar dr HK Japan Taiwan...n US..n u name it! there R everywhere...

TQ abe KTimur 4 d contact no