Wednesday, September 09, 2009

My Inking over Peter Nguyen's Zatana

original pencil by Peter Nguyen

ink by me

Last 2 weeks ago i saw an ink try out in Deviant Art website ( yeah..i finally have my own DA account..only 5 months old..)..from Dustin Nguyen DA page journal,,his friend : Peter Nguyen is doing a Ink try out on his pencils..

and i got 4 days left before closing date of submission..luckily last 2 days were weeknds..manage to spend 2 panels on saturday night.. and finish everything by sunday night,,close to 3 hrs i think to finish it ( straight on from 11pm - 2am).

after send it to Peter..i've waited close to one week..there's no respond from him..and i see more people submit their inking( Peter specificly wanted a traditional inker)..
some of them are pretty good.. my chance is getting slimmer...

anyway ..from there on i think i need to prepare an inking portfolio.
Then, i got a message from Peter Nguyen..he says
"Hey man looking good i'm going to pass it to my editor. Sorry been a bit busy with the deadline."

pray for me.. that i get the gig as an inker..
anyway here's my DA page..and yes i just register to twitter:
http://azharmaa.deviantart.com/
http://twitter.com/azharmaa

dah lama gak zamzami dan sebelum ni orang suruh aku bukak DA account.
tapi aku segan,,banyak pepower..pro comic artist..digital artist kat dlam tuh..
cam tak layak pulak nak bukak DA akaun..ada org nak tgk ke werk aku kat dlm DA nih..

tapi yg penting..aku dapat tgk work2 profesional comic artist , illustrator, concept artist nyer work dlm tuh..cam Adam Hughes, Jim Lee, Andree Wallin, Joe Jusko, Mike Mayhew dan juga beberapa talent dan otai dr Malaysia.. so ok la ada DA nih..

twiiter lebih pada short mesej journal..
kita leh follow mereka2 ni kasi update akan pelbagai news..apa diorang buat dan latest werk dr mereka..
ni pon hasil cadangan Sheldon Goh...
akhirnya ada juga twitter akaun..
ok..dah tinggal 10 hari untuk berpuasa..
gigi tak leh cabut..sebab gusi bengkak balik..

doalah saya dapat jadi inker Peter Nguyen..Ameen.
uih panjang gak post aku kali nih..eheheh

7 comments:

farmifahmi said...

pehh dh makin hebat yek...

Anonymous said...

Hey, man. I hope you get the gig. It'll be awesome to ink after Nguyen.--Jason Kuek

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

harap2 ko dpt la.. nnt aku boleh berguru ngn ko lak. :)

azhar said...

thanks guys for the support..
hope i get the gig..

its kinda fun and rilexing when you ink

amencodai said...

wah..bagus cik azhar...smoga bejaye dapat jd inker beliau.

azhar said...

walaupon inking saya telah di bawa ke pihak editor..saya masih belum layak menjadi profesional inker di US.. kerna masih belum kemas dan smooth inking saya

takpa saya usaha lagi...

Anonymous said...

Just found this forum. Hi!!