Saturday, May 09, 2009

comic W.I.P n Punisher sketch

sleepless night begins..
wanna concentrate more on my comic works this month..i'm wayyy behind my schedule

elephant army on the march..
pencil rough by Aramsham aka Murzali
Ink by me
medium: brush & indian ink, pen brush, unipen 0.3 & 0.8

punisher sketch in progress...

mood utk buat komik dah mula..masa jer tak cukup...malam jer masa nak buat komik..kat opis pon sibuk keja deadline..storyboard dah setel ..la ni buat character design.. bulan may ni buat komik.. tolak tepi keje PeKOMIk walaupon ada event kat Mines ujung May..dan satu event besar PeKOMIK di muzium negara ujung tahun ni... kalu lah saya buleh keje fulltime buat komik...

10 comments:

Anonymous said...

punisher tu........

sketch dah cambest dah...........
tapi bila masuk inking........

hancussss!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
zamzami said...

Sila tunjuk ajar....

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

kasi ink smpai habis.. baru best nk komen. tk sabar nk tngk yg final.

roshfaizal said...

aku penah pegang artwork gajah tu... giler.. terbaikk...

Anonymous said...

Memang cun karya anda...Perghh marveles taste..

ajie said...

teruskan usaha buat komik abe azhar, wa support lu!

-jejakakejam pergh.com

azhar said...

1st Anonymous> saya akan cuba perbaiki inking saya...saya akui saya amat suka inking style raw hatching ini..

zamzami> nak ajar apa..tok guru zamzami dah cukup hebak doh!

Fahmy> saya akan cuba habiskan ink punisher nih..maybe bulan depan kut..bz banget

Rosh> biasa jer abe Rosh..tak terbaik lagi...

2nd Anonymous & Ajie> thanks fr the support

aNNdiNN said...

d elephant artwork....i am in awe!

54 MISSILE ARTS said...

hebat tu...biler nak ade dipasaran nie?...